Interflora
Interflora Interflora Sverige Stjärnor och betyg
Beställ blommor
Florister i Sverige
Florister i Sverige Florister i Sverige Sverige Stjärnor och betyg
Beställ blommor
Euroflorist
Euroflorist Euroflorist Sverige Stjärnor och betyg
Beställ blommor

Vilka blommor ska man ge till en första dejt?

Vilka blommor ska man ge till en första dejt?

Tänk dig att du ska gå på din allra första dejt och att du vill göra ett gott intryck. Du vill se fantastisk ut och visa upp dina bästa egenskaper, men vad är den perfekta blomman för en sådan händelse?
Första dejten kan gå perfekt eller mycket dåligt. Nyckeln till framgång ligger inte bara i valet av plats, utan också i den perfekta blomman för din dejt.

Här är några blommor som säkert kommer att göra din dejt mållös.

Alla dessa romantiska blommor har ett mycket speciellt utseende och kommer att få dig att lysa som aldrig förr. Överraska din dejt med en av dessa romantiska vilda blommor!

Eustoma är en vacker blomma som alla kommer att älska (se bild). Den är vacker, dess färg är lugnande och den doftar gott! Om du vill välja eustoma som den perfekta blomman för din första dejt, fråga henne om hon gillar glada färger eller lugna färger. Du kan inte göra fel med denna blomma. Dessutom är doften av eustoma mycket intensiv. Om din partner gillar färska blommor med en lugnande doft är Eustoma det perfekta valet för er båda!

Om du ska gå på en första dejt bör du veta att blommor alltid passar i par. Det betyder att om du vill ha en bukett blommor, ge en bukett med två eller flera blommor. Om du vill arrangera en enda blomma, välj den med omsorg, eftersom den här blomman snabbt visar din smak och romantiska inställning.

Det finns en anledning till att rosor är de mest populära blommorna, så du är nästan säker på att undvika att smaken går förlorad, så var inte rädd för att prova olika vilda blommor. De är också vackra och passar perfekt till din partners smak!

Om din dejt är med en kvinna är vita rosor också ett bra val, de är vackra och passar perfekt för din partners smak.

Azalea är en annan blomma som är perfekt för kvinnor. Det är sant att den har vissa sexuella konnotationer, så var försiktig med att ge den här rosen. Om hon gillar romantiska romaner eller klassisk musik kan hon tycka om just dessa blommor. Prova rosa eller röda azaleor, de två färgerna passar bra ihop!

Tistelblommor är perfekta för aktiva människor som vill ha något speciellt från livet. Tistelblomman är vacker i en vas och har en fantastisk doft. Tistel är den perfekta blomman för människor som gillar att ta risker och njuta av livet! Tistel är inte bara hisnande vacker, utan kan också vara mycket romantisk? Prova den här vilda blomman på din dejt och se vad som händer!

Om din partner gillar doftande blommor kommer hon att älska Casablanca-liljan. Dess arom är extremt långvarig och den är perfekt för romantiska middagar där du vill imponera på din partner med sitt utseende och sin doft. Ge den här blomman med försiktighet, den har fått smeknamnet 'blommornas älskarinna' eftersom dess förföriska doft får folk att bete sig konstigt!

Sibirisk iris är en av de vilda blommor som är mycket vackra, men som det är bäst att lämna ifred. Den sibiriska irisen blommar bara en gång om året (i ungefär två veckor) och behöver inte skötas som andra typer av blommor. Den är delikat, ljus och exotisk, och dessa tre egenskaper gör den till en idealisk gåva för en första dejt!

Om du vill ge blommor till någon som är oförutsägbar, ge dem solrosor! Det är den perfekta presenten till någon som är svår att tillfredsställa. Oroa dig inte om du inte är säker på att de kommer att gilla det, säg bara att de måste ta hand om det (de vet vad du menar).

Om din partner gillar att resa, försök att ge honom eller henne orkidéer! Dessa exotiska blommor finns över hela världen och blommar även inomhus. Phalaenopsis-orkidén är en av de vanligaste.

Och slutligen, om din dejt är en man som lever i svart och vitt, välj diskreta färger som vitt, orange eller lila. Oroa dig inte för sorten, alla blommor kommer att göra intryck på honom! Några exempel är att du inte får ta med dig buketter av lavendel, nejlikor eller tistlar.

Interflora
Interflora Interflora Sverige Stjärnor och betyg
Beställ blommor
Florister i Sverige
Florister i Sverige Florister i Sverige Sverige Stjärnor och betyg
Beställ blommor
Euroflorist
Euroflorist Euroflorist Sverige Stjärnor och betyg
Beställ blommor
Vilka blommor ska du ge på mors dag? Vilka blommor ska du ge på mors dag? Datum för Mors dag år 2022 (och 2023 och 2024) Datum för Mors dag år 2022 (och 2023 och 2024) Vilket är datumet för Alla hjärtans dag i år? Vilket är datumet för Alla hjärtans dag i år?

Alla artiklar